Kategori: Massasje

fine sitater om livet sør trøndelag

vi kan bruke når vi trenger ekstra motivasjon. Vi satt igjen med en del enkle verktøy som hver enkelt av oss kan benytte i hverdagen for å skape enda bedre trivsel og miljø på arbeidsplassen. Pasientreiser Oslo og Akershus MayBritt Bjørgum Assisterende Avdelingsleder Mob: 992 13 5katteetatens IT- og servicepartner Takk for inspirerende og morsomt foredrag som gav oss en tankevekker, ikke bare som arbeidstagere, men også som mennesker. Snakk om å gi av hele seg selv! Henrik Aase opererer i grenseland mellom foredrag og stand-up. Evaluering av konferansen i ettertid gir gode tilbakemeldinger til Aase. Lommedalen skole: Vi hadde evaluering umiddelbart etter foredraget. Han angrep et viktig tema på en humoristisk måte, han ufarliggjorde noe som kan være vanskelig å snakke om/ta opp Bærums verks skole: Det var mesterlig gjort å samle personalet så raskt til å bli enige om at hver og en har et stort ansvar. Synes det var en fornøyelse fra begynnelse til slutt, og noen ting fra foredraget ble stadig referert til gjennom resten av seminaret. Han hadde ein tydeleg bodskap som vart «pakka inn» med lått og løye. Å greie å gje folk ny energi så langt ut på ettermiddagen er ein prestasjon. Dette var en perfekt avslutning for vårens lederforum.

Fine sitater om livet sør trøndelag - Microchip er dyrets

Var også godt fornøyd. Jeg vil anbefale deg til andre oppdrag og håper vi får anledning til å samarbeide igjen. Legger ved en del kommentarer fra evalueringen etter ledersamlingen vår: Ellers så er Aase et funn, og som setter både tanker og lattermuskler i sving. Så bra at man ikke finner de rette ordene. Det var for meg eit påfyll i mi rolle som leiar det å få ting unna, det å legge strategiar for å oppnå det ein ønskjer gjennom små endringar som vil over tid gje ei anna utvikling og til slutt eit annan slutt/resultat!» «Eg likte. Vi har fått positive tilbakemeldinger fra flere som var tilstede. Eg trur alle forsto alvoret, men latteren satt laust og vi fekk eit inspirerande påfyll! Tusen takk for et fantastisk foredrag!

Videos

Fine Trans Masturbate.

Henrik Aase: Fine sitater om livet sør trøndelag

Så igjen tusen takk for et veldig godt bidrag. Noen var i tvil helt i starten av foredraget om dette var noe for oss, men du klarte fort å vinne over salen. Morsomt foredrag som ga oss et spark i baken J Sarpsborg kommune Terje Aldár Rådgiver, kommuneområde oppvekst M: 917 01 8ta Maria Norge AS Hei og takk for sist Henrik. Eg kan uten tvil anbefale Henrik som inspirasjons-foredragsholder. Henrik underholdt deltakerne på en nokså morsom måte som ga den enkelte rom for ettertanke med flere gode poenger. Jeg har fått mye god feedback og tror du (vi) traff veldig godt. Det ble en veldig god kjemi mellom Henrik og deltakerne som gjorde at taket nærmest løftet seg Marius Hjertholm Avdelingsleder Konto og Betalingstjenester DNB DNB Bank ASA - Retail Norge Markedsområde Øvre Romerike Takk for et fantastisk inspirerende/motiverende foredrag på vår kick-off den 11/1 2013. Bjørn Asprem Møller IKT NCC Construction AS I etterkant av seminaret er det deg våre medarbeidere husker best, og vi har fått veldig positive tilbakemeldinger. Jätte kul, tack för många goda skratt! fine sitater om livet sør trøndelag

Fine sitater om livet sør trøndelag - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *