Kategori: Orgie

Lene nystrøm : Fornøyd med egne nakenbilder - Se og Hør Lene viser kropp i magasin - Side3 SeoghØ: Tirsdag ble det kjent at Aqua-vokalist. Lene Nystrøm (38) har posert naken for danske S Magazine. Den flotte artisten poserer splitter naken. Lene, nystrøm rasar över nakenbilder Aftonbladet Et bilde viser henne liggende på magen på et bord, et annet naken forfra i en nettingdrakt. Dette er ikke første gang. Lene Nystrøm er avbildet naken. I 1998 trykte kjendisbladet Se og Hør en rekke nakenfoto. Nystrøm som angivelig skulle vært tatt tidligere på 90-tallet da hun delvis jobbet som modell.

Lene: Nakenprat lene nystrøm naken

Og giftet oss i Las Vegas. Mange av jentene har fått seg en aha-opplevelse når de har kommet til meg, sier Rummelhoff. På ett av bildene ser vi Lene Nystrøm liggende utstrakt på et teppe kun iført en gjennomsiktig nettingbody. En slik måte å drive på, må stoppes. Nystrøm har også tidligere stilt opp naken for Elles septembernummer. Tobarnsmoren har selv vært med å bestemme hvordan bildene skulle. Bli fan av Seoghø på Facebook her. Uten å ha negativene selv, føler de seg veldig usikre og redde, sier Rummelhoff. Stedet skal ifølge personer VG har vært i kontakt med, være identisk med stedet Tønsberg-fotografen har brukt ved en rekke lignende fotoopptak. Aqua -Lene, er ikke ukjent med å posere naken for magasiner.

Videos

Zazel: The Scent Of Love.

Lene sprer frykt: Nakenprat lene nystrøm naken

Da Seoghø møtte Lene på Elle-festen i juni fortalte hun at hun gledet seg til å spille videre med Aqua. S Magazine kaster nemlig Nystrøm klærne i en svært dristig fotoseanse. Aqua-Lene kliss naken i dansk magasin. Ifølge loven må de ha foreldrenes samtykke til slike opptak. Når jentene blir eldre, angrer. I fjor gjorde paret og resten av Aqua -gjengen sitt Parajumpers Norge første comeback med gruppas første album på elleve.

Nakenprat lene nystrøm naken - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *